Υπηρεσίες

 Το Salamina Diving Center είναι το πρώτο επίσημα αναγνωρισμένο καταδυτικό κέντρο στο νησί μας από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας με αριθμο αδειας 275, και πιστοποιημένο από τους Καταδυτικούς Οργανισμούς PADI & CMAS – ΕΟΥΔΑ.

Εάν αποφασίσετε να ακολουθήσετε την εκπαίδευση σύμφωνα με τις προδιαγραφές του διεθνώς αναγνωρισμένου και μεγαλύτερου Padi certificationπαγκοσμίως Οργανισμού PADI, μπορείτε να ακολουθήσετε τα επίπεδα της βασικής εκπαίδευσης Open Water Diver, Advanced Diver, EFR – Rescue diver και Dive Master αλλά και παράλληλα ειδικότητες όπως Νυκτερινής Κατάδυσης, Βαθιάς Κατάδυσης, NITROX, Στεγανής Στολής, Ναυαγιοκατάδυσης, Υποβρύχιας Φωτογραφίας, Υποβρύχιου Προσανατολισμού, Έρευνας και Ανέλκυσης,  Συντήρησης Καταδυτικού Εξοπλισμού και πολλές άλλες.

Επίσης μπορούμε να σας παρέχουμε πιστοποιημένη εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες του Οργανισμού EFR στις βαθμίδες Πρωτοβάθμια Φροντίδα, Δευτεροβάθμια Φροντίδα, Χρήση Απινιδωτή, Παροχή Οξυγόνου και Πρώτες Βοήθειες σε παιδί.

EUDA - CMASΕάν η απόφασή σας είναι να προτιμήσετε την Ελληνική Ομοσπονδία – CMAS τα επίπεδα της βασικής εκπαίδευσης είναι Πρώτο Αστέρι, Δεύτερο Αστέρι, Διασώστης, Τρίτο Αστέρι και πολλές αντίστοιχα ειδικότητες.

Το Salamina Diving Center είναι πιστοποιημένο να πραγματοποιεί τα Εκπαιδευτικά Σχολεία του Οργανισμού CMAS – ΕΟΥΔΑ, Πρώτο  και Δεύτερο Εκπαιδευτικό καθώς και εκπαιδευτικά σχολεία του Οργανισμού EFR στις Πρώτες Βοήθειες.

Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε  Υπηρεσίες όπως, Πώληση Καταδυτικού Εξοπλισμού, Πλήρωση / Test Φιαλών και Service Καταδυτικού Εξοπλισμού, Καταδυτικών Στολών, Καταδυτικών Computer / Ρολογιών και την τεχνική υποστήριξη από πιστοποιημένο τεχνικό ελέγχου, συντήρησης και επισκευής καταδυτικού εξοπλισμού.

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε στις Κυριακάτικες Καταδυτικές Εξορμήσεις μας αλλά και στις εκδρομές μας δώστε μας την ηλεκτρονική
διεύθυνση για να σας ενημερώνουμε.

Παραμένοντας στην διάθεσή σας για σχόλια και διευκρινήσεις,


Σας ευχαριστούμε
Η ομάδα του
Salamina Diving Center