ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΘΩ ΜΕ ΜΙΑ FFM ΤΗΣ OCEAN-REEF

Γιατί να καταδυθώ με μία FFM της OCEAN-REEF

 1. Αναπνοή από την μύτη
 2. Δεν χρειάζεται να έχω επιστόμιο στο στόμα για να αναπνεύσω
 3. Λύνονται τα προβλήματα των δυτών που έχουν προβλήματα στην γνάθο ή την οδοντοστοιχία τους και δυσκολεύονται να κρατήσουν με το στόμα τους το επιστόμιο του ρυθμιστή.
 4. Το στόμα μένει ελεύθερο και έτσι μπορώ να μιλήσω υποβρυχίως.
 5. Μπορώ να πιω υγρό, υποβρυχίως, αν το απαιτεί η κατάδυση.
 6. Δεν θολώνει η μάσκα λόγω του συστήματος κυκλοφορίας του αέρα
 7. Δεν χρειάζεται να εξισώνω την μάσκα, ενώ καταδύομαι
 8. Στεγανοποιεί πολύ καλά στο πρόσωπο γιατί έχει 4,5 εκ. λωρίδα στεγανοποίησης (έναντι 2 εκ. που έχουν οι κοινές μάσκες) λύνοντας το πρόβλημα σε πρόσωπα με μουστάκι και μούσι.
 9. Συγκρατείται με 6 λωρίδες στο κεφάλι και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος, να μας φύγει η μάσκα από το πρόσωπο ακόμη και σε σοβαρά χτυπήματα υποβρυχίως.
 10. Σε περίπτωση που πάρει νερό, αρκεί το πάτημα του κουμπιού του Β΄σταδίου, για να καθαρίσει πλήρως και εύκολα
 11. Μεγάλο οπτικό πεδίο που φτάνει 180 ο
 12. Σε καταδύσεις με κρύα νερά κρατά το πρόσωπο ζεστό. Ένα σημείο που μένει ακάλυπτο ακόμη και με την χρήση στεγανής στολής καλύπτει όλο το πρόσωπο και το κρατάει ζεστό.
 13. Υπάρχει η δυνατότητα εσωτερικά της μάσκας να ενσωματωθούν ειδικά γυαλιά με διορθωτικούς φακούς, λύνοντας οποιοδήποτε πρόβλημα όρασης αντιμετωπίζουμε. Τα γυαλιά αφαιρούνται από την μάσκα και με την προσθήκη κατάλληλων βραχιόνων τα φοράμε και σαν κανονικά γυαλιά.
 14. Με την βοήθεια ενός πομποδέκτη μπορούμε να μιλήσουμε υποβρυχίως με την ομάδα μας αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται στο σκάφος ή στην στεριά αυξάνοντας τον βαθμό ασφάλειας της κατάδυσης.
 15. Η μάσκα είναι συμβατή με 40% Nitrox και υπάρχει και η δυνατότητα συμβατότητας ακόμη και 100% Οξυγόνο.
 16. Με την χρήση κατάλληλης βαλβίδας υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης της μάσκας σε φιάλες με διαφορετικά μίγματα επιτρέποντας στους δύτες να εναλλάσσουν την παροχή των μιγμάτων υποβρυχίως χωρίς να αφαιρούν την μάσκα.

Επίσης διαθέτουν μια ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για να προσθέτουν δυνατότητες στην μάσκα, οι οποίες διευρύνουν τις επιλογές κατά την διάρκεια της κατάδυσης. Δυνατότητες όπως, ενσωματωμένη δέσμη φωτός LED στην μάσκα, τοποθέτηση εξωτερικού φακού, τοποθέτηση κάμερας, δέκτη επικοινωνίας, ταχυσύνδεσμο.

Εάν έχετε ακόμη ενδοιασμούς, ένα Discover Scuba με μία OCEAN REEF FFM, θα σας εντυπωσιάσει

By Salamina Diving Center Καταδυτικά Νέα